Retur/Bytte

BYTTE VARE

Ønsker du å bytte en vare ? 

Gjør følgende: 

1.) Legg inn en ny bestilling i nettbutikken på ønsket størrelse eller en annen vare/varer du ønsker å bytte til. 

2.) Lever deretter pakken på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Varen/varene skal returneres ubrukt i originalemballasje.

3.) Når vi mottar returen oppdaterer/refunderer vi beløpet for varen/varene hos Klarna eller Vipps.

 

*FRAKTKOSTNADER PÅ FØRSTE ORDRE REFUNDERES IKKE

 

ANGRERETT / RETURNERE VARE

Vil du bruke angreretten din og returnere varen/varene ?

Dette MÅ gjøres innen 14 dager etter du har mottatt varen/varene.

Du må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller oppdatert tilbakebetaling. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon

 

REKLAMASJON

Om du mottar en defekt eller feilsendt vare betaler vi selvsagt returkostnaden. Send oss en mail med ordrenr, beskrivelse og bilde av defekt vare/varer. Vi sender da en reuturetikett til din mail som du printer ut og limer på pakken, leveres deretter til nærmeste postkontor eller post i butikk. Du kan velge om du vil ha noe annet i nettbutikken eller pengene tilbake. 

 

UAVHENTEDE PAKKER

For uavhentede sendinger blir du belastet et gebyr på kr 199,-  for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.