Gavetips - til han og henne

Til henne

Kvinner setter pris på gaver som gir en følelse av luksus i en ellers travel hverdag.Vi har flere såper med forskjellige deilige dufter som gir en følelse av økt velvære. Såpen (nr.1) fra Stone Soap Spa har et lekkert design og tar seg godt ut som dekor på badet. Såpene har hver sine egenskaper og ulik duft. Håndsåpene fra The Gift Label er en sikker vinner, den dufter godt av Kumquat og Bourbon Vanilla og de har hvert sitt unike sitat. Det vil finnes en såpe som passer til enhver person.


Pynta hårklyper er en super gave både til unge og eldre og hos oss finnes det et bredt utvalg. En stilfull og tidløs veske fra HVISK i en lekker vårlig farge er noe som er verdt å investere i denne sesongen. Eller hva med å kombinere et nydelig ferskenfarget og hvitt sjal fra Intex Skandia med øredobber fra Nora Norway?

Gaveguid - stone soap spa, Nora norway øredobber, intex skandia, Sistie hårklype, HVISK veske, The Gift Label såpe

Til han

Menn liker praktiske gaver og gjerne noe de ikke kjøper selv. Forbruksvarer som noen par svarte sokker eller nye boksere fra Bread & Boxers vil alltid være nyttig og et godt alternativ til en som ikke ønsker seg noe spesielt. Til den mer motebevisste vil en behagelig bukse i stretch fra Clean Cut Copenhagen bli satt pris på. Lyle and Scott t-skjortene er av god kvalitet, er noe han vil ha lenge og kommer i mange farger. 


Når det kommer til tilbehør er en klassisk caps fra New Era sjeldent feil. Skjerfet fra Intex Skandia er stilrent i en flott blåfarge med mønster, skjerfet gir det lille ekstra til et antrekk samt at det holder deg varm.

Gaveguide - Bread & Boxers, sokker, boksere, Lyle & Scott, Clean Cut Copenhagen, New Era, Intex Skandia